Wat men van ons vindt

Testimonials.

Robert

Nek

4_5_stars

“Ik ben Robert, 41 jaar en werkzaam als zelfstandig ondernemer. Begin 2005 ben ik terecht gekomen bij de praktijk van Dr. Van Heuven. Mijn levensstijl was hoogst ongezond, ik dronk meer dan goed voor mij was en ik rookte als een ketter. De nekklachten waar ik destijds al geruime tijd last van had negeerde ik door tegen mijzelf te zeggen: “het gaat wel een keer over”. Dat ging het dus niet. Toen de pijn in mijn nek heviger werd en ik ook nog eens bijzonder slecht in mijn vel kwam te zitten werd mij geadviseerd om eens naar Chiropractie van Heuven te gaan. “

16, Feb 2016

Vanessa Viva Koomen

Onderrug

4_5_stars

“Mijn naam is Vanessa Viva Koomen. Door aanhoudende pijnklachten in mijn onderrug en nek ben ik uiteindelijk bij een chiropractor terecht gekomen. Ik had naast pijnklachten ook last van tintelingen in mijn been en gezicht. Vooral deze prikkelingen waren lastig in het dagelijks leven maar ook verontrustend. Ik ben van mening dat een mens in samenhang leeft. Een leven in balans vraagt om een positieve samenhang tussen lijf, psyche en leefomgeving.”

16, Sep 2018

Henny Raap

Onderrug & Heupen

4_5_stars

“Mijn naam is Henny Raap en ik ben 61 jaar. Met mijn diploma’s als vinoloog heb ik altijd in de horeca gewerkt. De reden dat ik bij chiropractie Van Heuven terecht ben gekomen is omdat ik vreselijke en constante pijnen in mijn onderrug en heupen had. Ik kon niet stil blijven zitten, constant een zeurderige pijn, kon nooit te lang op één punt blijven staan en nooit zonder rollator de deur uit. De huisarts schreef mij pijnstillers voor (Tramadol en Paracetamol). Deze pijnen hebben zeer zeker invloed op mijn leven. Zeker als je niks meer kan doen terwijl ik 46 jaar in de horeca heb gewerkt, is dat zeer frustrerend. “

14, Aug 2015

Esther

Hernia

4_5_stars

Ik ben Esther, 40 jaar en ben werkzaam als administratief medewerkster.
Begin 2012 kreeg ik plotseling enorme pijn in mijn onderrug met een uitstraling naar mijn rechterbeen. Hierdoor was het voor mij ineens niet meer mogelijk om normaal te functioneren, laat staan normaal te lopen.

Mijn huisarts verwees mij door naar een fysiotherapeut.
Na een behandeling werd ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis voor een MRI scan. Ze waren in de veronderstelling dat ik een hernia zou hebben.
.”

9, Jun 2015

Onbekend

Informatie uur

4_5_stars

“Er werd mij gevraagd of ik een stukje wilde schrijven over mijn ervaringen met de praktijk van dr. Van Heuven, Chiropractor. Natuurlijk wilde ik dat wel, ik ben tenslotte al een hele tijd zonder pijn en daar wil ik graag over vertellen. Een tijdje geleden ging ik naar het ‘klasje’ van Chiropractie van Heuven. Tegenwoordig heet het ‘informatie-uur’. Zeer aan te raden overigens. Daar hoorde ik hoe ze daar te werk gingen. Diegene die alles uitlegde pakte er ook nog een skelet bij en liet daarop zien, hoe alles in verbinding staat met elkaar en hoe alles werkt. “

20, Dec 2014

Jaap

Migraine

4_5_stars

“Hierbij mijn ervaringen met Chiropractie om de strijd aan te gaan tegen migraine. Ik had al zeker 6 jaar lang regelmatig migraine aanvallen, meestal wel 1 keer per week. In eerste instantie werd gedacht aan voorhoofdsholteontsteking en kreeg daarvoor dus medicijnen. Aangezien dit niet werkte is mijn huisarts verder gaan zoeken om te kijken wat er dan aan de hand zou kunnen zijn. Uiteindelijk kwam ik bij de neuroloog terecht, waar ook een scan is gemaakt van mijn hoofd. Naar aanleiding van de scan heb ik medicijnen voorgeschreven gekregen die er voor moesten zorgen dat de migraine aanvallen draaglijker zouden worden. Ook kreeg ik bloedverdunners voorgeschreven omdat dat een onbewezen hulpmiddel kan zijn ter verlichting van de migraineklachten.

30, Mrt 2017

Marcos

Armklachten

4_5_stars

“Ongeveer drie jaar geleden werden mijn nekklachten steeds erger en mijn linkerarm/schouder bleef pijnklachten geven. Ook tintelingen in mijn hand. Slapen op deze arm was niet mogelijk, iedere nacht werd ik wel wakker van de pijn. Naar de fysiotherapeut voor diverse behandelingen waaronder dry needling. Maar niets hielp. Door naar de neuroloog, deze heeft een MRI laten maken en daar kwam uit; een nekhernia. De neuroloog stuurde mij naar de pijnpoli, en heb ik in totaal twee keer een blokkade gehad in de zenuw. Dit gaf wel enige verlichting, maar binnen de kortste keren was de pijn weer terug. Via een ander onderzoek kwam men er achter dat ik ook in beide handen een carpaal tunnel syndroom zou hebben.”

21, Aug 2018

Henk

Onderrug

4_5_stars

“Hallo, mijn naam is Henk van der Kolk en ik woon met mijn vrouw in Dalfsen. Ik ben 64 jaar en ben met vroeg pensioen vanaf 1-1-2012. Hiervoor was ik werkzaam als Technisch Specialist Gas. Mijn werkgebied bevond zich boven de lijn Amsterdam – Arnhem. De klachten die ik kreeg waren rugpijn, links in de onderrug en ik begon scheef te lopen, overhellend naar rechts. De rugpijn werd zo erg dat mijn vrouw ‘s morgens mijn sokken aan moest trekken voordat ik in de auto naar mijn werk elders in het land ging.

8, Jan 2019

 

 

Een betere Gezondheid door Chiropractie