Dick van Heuven.

Specialisatie: functionele Neurologie

In mijn tienerjaren had ik vele lichamelijke klachten, vooral in mij nek. Via mijn huisarts had ik na vier jaar nog steeds geen oplossing.

In Californië kwam ik er via een chiropractie achter dat mijn nekwervels scheef stonden. Ik ben destijds zeer succesvol behandeld. Ik besloot Chiropractor te worden!

In 1982 vertrok ik naar het Palmer College of Chiropractic voor een zes jarige universitaire opleiding. In 1990 startte ik Chiropractie Van Heuven in Amersfoort. Dit bleek erg succesvol te zijn. In 1994 besloot ik daarom om een tweede praktijk te openen in Deventer.

In de praktijk kwamen ook patiënten met gecombineerde klachten. Ook klachten die in eerste instantie niet met chiropractie verholpen konden worden. Tot mijn verbazing werden die klachten ook minder! Dit kon ik niet verklaren. Ik besloot de postdoctorale opleiding neurologie te gaan volgen. Hierdoor kreeg ik nog meer inzicht van de mogelijkheden van Chiropractie en hoe het werkt.

In 1992 studeerde ik af als neurologisch Chiropractor.

Chiropractie is relatief onbekend, vaak vinden mensen het eng. De stap zetten is groot en wordt het snel afgeraden. Dit is erg jammer, wij hebben namelijk kennis in huis om veel mensen te helpen.

Daarom geven wij voorlichtingen. Hiermee laten we zien wat chiropractie voor hen kan betekenen en kan bijdragen aan een pijnvrij en gezond leven. Luister naar je lichaam is onze boodschap. Pijn, een klacht, een sysmtoon zijn signalen dat er iets iets in het lichaam niet goed gaat. De oorzaak ligt vaak in het zenuwstelsel.

Ons doel is mensen pijnvrij, gezond en zo kwalitatief mogelijk te laten leven. Pijn is niet nodig!
Maak een afspraak en kom langs. U heeft niets te verliezen, behalve uw klachten!